ФК “Зірка”: До матчу з «Миколаєвом» – готові!

Сьогодні, 4-го вересня, напередодні завтрашнього матчу в рамках 7-го туру чемпіонату в першій лізі, в якому «Зірка» на власному полі зустрінеться з «Миколаєвом», наша команда провела відкрите тренування.

Футболісти Сергія Лавриненка працювали за звичним графіком: як слід розім’ялися, попрацювали з м’ячем, потренували удари по воротам та зіграли двосторонню гру. Гравці та тренерський штаб клубу вже забули про нещастя, яке сталося з командою в Чернігові в грі проти місцевої «Десни» та до суботнього домашнього матчу з «Миколаєвом» підходять у повній готовності. Про останні новини в стані команди клубній прес-службі розповів виконувач обов’язків головного тренера Сергій Лаврненко.

– Минула гра – це вже історія. Ми намагаємося не згадувати про неї. Те, що в Чернігові ми пропустили на останніх хвилинах гри, було просто невдалим збігом обставин. Майже весь матч ми домінували на полі, володіли суттєвою ігровою перевагою. Проте, як я вже казав раніше, футбол складається з забитих голів. Ми не забили, а вони своїм шансом скористалися. Із тієї гри ми вже переключилися на завтрашній двобій з «Миколаєвом». Наші суперники є доволі серйозним колективом, який в цьому чемпіонаті демонструє якісну, змістовну гру, забиваючи при цьому багато голів. До того ж, «корабели» обіграли в кубку України харківський «Металіст». Це ще раз підкреслює те, що завтра на нас чекає важкий поєдинок. Але, думаю, від цього виграють вболівальники, яким, звісно ж, подобаються матчі, де є інтрига, непередбачуваність, а команди демонструють видовищний та непоступливий футбол. Наші хлопці хочуть реабілітуватися за попередню поразку, якої ми точно не заслуговували. На гру з «Миколаєвом» налаштовуємося лише на перемогу.

– Як триває відновлення травмованих гравців і кого з них найближчим часом можна буде побачити на футбольному полі?
– За останній час лазарет команди поповнили Павло Поштаренко, Олександр Деребчинський, Ярема Каваців, Владислав Лупашко та Олексій Збунь. Найближчим часом на футбольному полі ми зможемо побачити тільки Владислава Лупашка. Інші відновлюються та поки не готові грати. Проте ми сподіваємося, що до наступного матчу більшість тих гравців, яких я назвав, наберуть необхідні кондиції та зможуть повернутися до гри.

– У зв’язку з хворобою основною голкіпера Павла Поштаренка клуб викликав на перегляд ще одного воротаря?
– Так. Коли Павло захворів, ми не знали як довго він буде відновлюватися. Враховуючи той факт, що наша команда зараз вирішує завдання виходу до Прем’єр-ліги, а в її складі залишилось два молодих воротаря 1997 та 1998 років народження, ми прийняли рішення викликати на перегляд голкіпера. Наші молоді воротарі є хорошими футболістами, проте їм треба ще набиратися досвіду для того, щоб допомагати команді досягати таких цілей. Прізвища потенційного новачка поки не називатиму, адже по ньому ще ведуться перемовини. Якщо нам вдасться вирішити всі питання стосовно його переходу, то, я думаю, вже найближчим часом ми про це офіційно оголосимо. До матчу з «Миколаєвом» він не готується і, звісно, на цю гру його не заявлено, – розповів наприкінці тренування Сергій Лавриненко.

Нагадаємо, матч «Зірка» – «Миколаїв» відбудеться в суботу, 5-го вересня. Початок зустрічі о 17:00. Завітайте на наш стадіон та підтримайте улюблену команду!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар