«Зоря» з читачами зібрала майже чотири тисячі кришечок на протези для бійців

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Колектив газети Кіровоградської районної ради та районної державної адміністрації «Зоря» разом із читачами вдруге провів акцію зі збору кришечок під гаслом «Вірте у себе» на підтримку бійців АТО. Протягом місяця вдалося зібрати майже чотири тисячі різнокольорових кришечок.

Журналісти газети «Зоря», читачі та друзі редакції активно долучилися до акції. Всі гуртом повідомляли про акцію та запрошували взяти у ній участь.

Активними учасниками акції були радник голови райдержадміністрації з питань учасників АТО Євген Шкваренко, жителі села Соколівське Віктор Біленький та Олександра Вернигора, мешканка с. Черняхівка Катерина Яценко, житель села Вільне Микола Галь, працівники райдержадміністрації та районної ради, медик районної лікарні Тетяна Бобик, кіровоградка Ольга Непотенко, друзі редакції з Малої Виски, с. Протопопівка (Олександрійський район), с. Копенкувате (Новоархангельський район), м. Кіровоград. Житель села Соколівське Сергій Заржицький був надзвичайно активним, адже привозив кришечки з Херсона та Миколаєва, там попередньо оголосивши про акцію.

4 вересня журналісти з активними учасниками акції передали кришечки до головного пункту збору в м. Кіровоград за адресою вул. Преображенська, 28 а. Далі їх буде спрямовано на переробку та виготовлення протезів та їх частин для бійців АТО.

Редакція газети «Зоря» продовжує акцію і наступного разу планує зібрати ще більше кришечок. В колективі відзначають, що у міру своїх можливостей намагаються об’єднати жителів Кіровоградського району навколо благородної справи – допомоги бійцям, які захищають кордони рідної країни на сході в зоні АТО, захищають нас від ворога.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар