Як кіровоградські “радикали” і Самооборона намети “Опозиційного блоку” демонтували (ВІДЕО)

Учора представники РПЛ та місцевої Самооборони перешкодили встановленню агітаційних наметів “Опозиційного блоку” у Кіровограді. 

Відповідне відео з’явилося на каналі Дениса Маганова на Youtubе.

“Кіровоградська Радикальна Партія Олега Ляшка на чолі з моїми помічниками рознесли 5 ригівських, палаток злоблоку, які збирали підписи за МИР. Ініціаторами акції «Ні злоблоку», були активісти Кіровоградської Самооборони і бійці АТО, які разом з нашими, кіровоградськими партійцями, за хвилини ліквідували всі палатки злоблоку, і вилучивши сепаратиські папірці, викликавши міліцію. Міліція вела себе як завжди – ніяк. Ригівські запроданці, які очолили кіровоградські злоблоки намагалися апелювати до людей з пропозиціями щодо врегулювання ситуації на Донбасі, але присутні АТО – шники розповіли своїми словами, де вони бачили їх МИР. В свою чергу партійці з журналістами конфіскував папери, в яких йшов заклик до сепаратизму і передав на Київ, для депутатської реакції вже з боку Радикальної Партії Олега Ляшка на адресу СБУ і Генпрокуратури”, – пише народний депутат України Олексій Ленський на своїй сторінці у Facebook.

На відео, розміщеному Андрієм Романенком на своїй сторінці “Вконтакті”, яке знайшли журналісти видання Златопіль, представник “Опозиційного блоку” робить несподівану заяву: “Я хочу, щоб мир закінчився”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар