У Пенсійного фонду Кіровоградщини новий начальник

Вчора, 3 вересня, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко представив керівництву органів Пенсійного фонду України в області нового начальника головного управління Пенсійного фонду України в області – Наталію Сімонян.

Очільник області висловив слова подяки працівникам Пенсійного фонду, відзначивши, що протягом останнього часу, завдяки їхнім зусиллям, Пенсійний фонд в області працював стабільно, виконувались усі завдання, що були поставленні керівництвом держави – пишуть на сайті КОДА.

Сергій Кузьменко також зазначив, що завдячуючи принциповій позиції Уряду стосовно стовідсоткового фінансування потреб Пенсійного фонду, на Кіровоградщині відсутні проблеми із виплатою пенсій.

“Хочу також відзначити, що Пенсійний фонд в області виконав ще одне надзвичайно важливе завдання – для близько 4,5 тисяч громадян пенсійного віку, які приїхали до нашої області зі Сходу України, було надано необхідну допомогу, зокрема, відновлено втрачені ними документи, а також надано можливість отримувати пенсії, – підкреслив очільник області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар