Супермодель родом з Кіровограда поділилася секретами свого успіху

Українки впевнено крокують світовим подіумом. На обкладинках знаменитих глянців, на показах відомих брендів і в рекламних кампаніях вони успішно доводять, що не дарма наших жінок називають найкрасивішими. Секретами успіху з “Комсомольской правдой” поділилась світова супермодель, уроженка Кіровограда Аліна Байкова.

Аліна Байкова, яка багато років працює в Нью-Йорку, родом з Кіровограда. Зараз вона одна з найуспішніших і високооплачуваних українських супермоделей. Цього року Аліна стала обличчям знаменитого американського бренду Oscar de La Renta. Її гонорар склав суму з п’яти нулями, тобто мова йде про сотні тисяч доларів.

“У дитинстві я була дуже худою, – згадує Байкова. – Ми з мамою ходили на ринок і не могли мені купити джинси. Мене всі називали “чорнобильською”. Хто ж знав у Кіровограді, що десь і колись моя худорба і зріст будуть так високо оцінені”.

Але не тільки зріст допоміг Аліні підкорити світовий модний світ. Її особливість – виразні очі, чуттєві губи, прямий акуратний ніс. Її важко забути, а це особливо ціннується у світі моди. Тепер класична краса українки приносить їй мільйони.

Хоча сама себе красунею Байкова не вважає: “Коли приїжджаю в Україну, мені здається, що я гублюся на тлі красивих дівчат, які у нас є. І я думаю кожен раз – як же мені пощастило, що саме я опинилася в потрібний час у потрібному місці”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар