Найкращі читачі від Кіровоградщини їдуть на Львівський фестиваль

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

 Найкращі читачі Кіровоградської області – учень 6 класу Білий Сергій (Олександрійський район, с. Червона Кам’янка) та учень 7 класу Маркушевський Антон (Бобринецький район, с. Коржево) будуть представляти Кіровоградську область на Фестивалі дитячого читання, який проходитиме 9-12 вересня  у м. Львові. 

Хлопці вибороли тау можливість, взявши участь у конкурсі дитячого читання «Книгоманія», який проводився бібліотеками Кіровоградщини у співпраці з ГО «Форум видавців». Завершальний обласний етап конкурсу відбувся 28 квітня в обласній бібліотеці для дітей ім.Т.Г.Шевченка.

 Цього року програма заходів Фестивалю має бути дуже насиченою. Крім зустрічей з українськими письменниками та відвідування наймасштабнішої книжкової виставки-ярмарку 22-го Форуму видавців, передбачається багато конкурсів, цікавих екскурсій та розважальних заходів для дітей.  Юні учасники зможуть взяти участь у літературно-пригодницькому квесті від компанії «Київстар», танцювальному флешмобі від центру сучасного танцю «Sirius», майстер-класі з фотомистецтва від Віталія Грабара, а головне – в унікальній театралізованій церемонії нагородження найкращих читачів з різних куточків України, усі деталі якої поки що тримаються у секреті.

 Олена Ліпей, заступник директора обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка

Поширити:

Залишити коментар:

коментар