Олександрійський завод отримав перше замовлення на ремонт бронетехніки

Учора, 1 вересня, Олександрійський завод підйомно-транспортного устаткування “Віра-Сервіс Інтермаш” отримав першу одиницю бойового транспорту для ремонту за державний рахунок. Про це “Олександрійським новинам” повідомив директор підприємства Михайло Сулятицький.

На територію заводу доставили БТР-80. Броньовик брав участь у бойових операціях, вимагає відновлення вузлових агрегатів. Замовником робіт виступає Нацгвардія України.

За словами Сулятицького, вартість ремонту одиниці техніки складе до 100 000 гривень. Якщо замовник залишиться задоволений, завод розраховує на подальшу співпрацю.

“Перспектива наступна: вони хочуть побачити наше виконання, якість робіт. Тому, я думаю, що за місяць ми його зробимо, а вони подивляться. І замовлень, я сподіваюся, буде стільки, що тільки встигай”, – коментує Сулятицький.

Нагадаємо, наприкінці квітня 2015 ТОВ “Віра-Сервіс Інтермаш” отримало ліцензію на ремонт і модернізацію військової техніки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Щоб довести готовність до співпраці, підприємство безкоштовно, за свій рахунок відремонтувало 15 бойових машин – чотири БРДМа, один БТР-60 і десять БТР-70.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар