У Малій Висці в честь 30-ліття ПТУ учні самі зробили ремонт (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

30 років  тому в Малій Висці  відкрило двері для перших учнів  профтехучилище, розраховане на підготовку щороку  700 спеціалістів робітничих професій. І хоча нині тут здобувають професії значно менше  бажаючих,  випускники з дипломами  Маловисківського ПТУ  користуються попитом на ринку праці. 

Про це , зокрема, йшлося під час урочистостей з нагоди 30-річчя навчального закладу, яке співпало з початком нового навчального року. А розпочалося святкування з офіційного відкриття відремонтованої їдальні, яка не функціонувала  майже 13 років і де тепер зможуть харчуватись усі учні, а практикуватися – ті, хто здобуває спеціальність кухаря-кондитера.

Як розповів Першій електронній директор училища Олег Тереза, допомогли відновити харчоблок і відремонтувати їдальню  спонсори, а ремонтниками були самі учні і викладачі. Тож тепер   тут вирішено одну з проблем – харчування учнів, – говорить О.Тереза, – і на черзі наступна – ремонт гуртожитку, в чому надіємось як на владу, так і на інших небайдужих і зацікавлених осіб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар