На Кіровоградщині мачуха закатувала доньку чоловіка (ВІДЕО)

На Кіровоградщині мачуха забила до смерті пасербицю. За страшною іронією долі, сталося це в день, коли дитині виповнилося 13 років. Сусіди кажуть, жінка усіляко знущалася із Надійки та морила голодом. Дівчинка кричала так, що чула вся вулиця.

Однак попри це, до міліції ніхто не поскаржився, йдеться в сюжеті ТСН.  Шоковані односельці досі чергують біля будинку, де сталася трагедія. Коли люди побачили понівечене тіло дитини, яке у простирадлі винесли із будинку експерти, ледь не вчинили самосуд. Мачуху врятувало лише те, що її затримали правоохоронці.

Читайте більше: Прокуратура розслідує смерть неповнолітньої дитини

Рідну матір Надійки давно позбавили прав на дитину, але і з батьком та мачухою дівчинка теж не жила, лише інколи навідувала. Через розумову відсталість вона постійно перебувала у Шполянському спеціалізованому інтернаті для особливих дітей. На канікули з інтернату цього року дівчинку відпустили вперше, однак власну доньку батько бачив не часто. Щоби прогодувати родину чоловік працював цілодобово. Того фатального дня його також не було вдома. Рідна сестра мачухи твердить, що дитина сама спровокувала жінку на агресію, бо відмовлялася приймати душ. Сусіди ж переконують, що мачуха щодня виховувала дитину побоями і морила голодом. Однак до правоохоронців ніхто із свідків катувань дитини не звернувся.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар