Олександрійські волонтери доправили в Донецький прикордонний загін допомогу

Волонтер громадського формування «Славутич» разом з головою Олександрійської районної державної адміністрації Андрієм Коломійцевим нещодавно доставили допомогу бійцям донецького прикордонного загону. Нагадаємо, що в цьому загоні проходить службу координатор «Славутича» Володимир Іванович Конюшенко.

По дорозі активістами допомогу для військових передав Низкороденко Микола, демобілізований солдат з 40-го батальйону. Доправили зокрема 2 тактичних ранці, два 1-точечні паски, кольоровий принтер, намет, медикаменти передані аптекою №10 за сприяння Сергія Степановича Дьячука. Також не обділили військових свіжими овочами та фруктами – їх було передано близько 100 кілограмів.

У зону АТО також поїхали продукти – 150 кг круп, 50 кг м’яса, 10 кг ковбаси, 6 шт футболок, 450 пар шкарпеток та спеціальний ніж. Частина допомоги було доставлено в штаб Донецького прикордонного загону, звідки волонтери та військові розвезли необхідне по позиціях – розповідають Першій електронній волонтери громадського формування “Славутич”.

Волонтери «Славутича» разом з військовослужбовцем-земляком Володимиром Конюшенком також відвезли частку допомоги на передову. “На передову нас не допустили без бронежилетів, адже бойові дії на цій ділянці фронту не припиняються, тому треба бути готовими до будь-якої ситуації, до атаки і до обстрілів. – говорить волонтер громадського формування «Славутич» Олександр Воропаєв. – Було приємно зустріти на передовій, в такій далечі від рідного дому, малюнки з Олександрійських ДНЗ №20 та ДНЗ №2. Військові дуже цінують таку підтримку”.

І справді, якщо подивитись на місце дислокації передових пунктів прикордонників, то можна побачити воронки від розривів мін та снарядів.

Висловлюємо подяку за організацію поїздки та наданні допомоги військовим Коломійцеву Андрію Олександровичу, Дьячуку Сергію Степановичу, Мариненко Галині Григорівні та всім волонтерам центрального ринку Олександрії та батькам та вихованцям танцювального колективу «Авантюрин».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар