Онули зібрали більше 5 тис. підписів на підтримку Дендропарку

Збір підписів на підтримку/непідтримку діяльності Дендропарку розпочався у Кіровограді минулого тижня. Підтримку висловили більше 5 тис. жителів міста.

Про це повідомляє «Акула».

За інформацією сайту, в місті працювали 3 намети, в яких всі охочі можуть заповнити анкети і відповісти на 3 запитання, висловивши свою думку стосовно того, чи подобається їм Дендропарк і чи готові вони стати на його захист.

«… лише за один тиждень збору підписів, на захист Дендропарку готові стати 5 237 кіровоградців», — пише видання.

Нагадаємо, конфлікт навколо парку розпочався після того, як голова Кіровської райради Кіровограда Олександр Рацул звернувся до керівників заснованих радою комунальних підприємств «Дендропарк» і «Парк культури і відпочинку ім. 50-річчя Жовтня» з проханням дізнатися про подальше бачення існування цих двох КП у зв’язку із ліквідацією районних рад міста. Крім того, він зауважив, що керівники ігнорують наради під його головуванням та не звітують перед виконкомом раз на рік, як це належить робити. Останні звіти здавалися що 2008 року.

Посадовець підкреслив і те, що від оренди парку бюджет не отримав жодної копійки. І нагадав, що засновниками підприємства «Корпорація ХХІ століття» (гендиректор Лариса Онул) є ТОВ «Будекспорт» та КП «Парк культури і відпочинку ім. 50-річчя Жовтня».

Після цього, Лариса Онул і директор КП «Парк культури і відпочинку ім. 50-річчя Жовтня» Віталій Бєлов звинуватили владу у намаганні відібрати орендований ними парк.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар