На Кіровоградщині дружні посиденьки закінчилися трагічно

Під час сварки 48-річний чоловік отримав від односельчанки удар ножем у живіт, у результаті якого помер у лікарні. За скоєне зловмисниці загрожує до 10 років позбавлення волі.

До Знам’янського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про доставляння до медичного закладу потерпілого з тілесними ушкодженнями у вигляді ножового поранення. На місце події була негайно направлена слідчо-оперативна група для з’ясування усіх обставин події – повідомляють Першій електронній газеті у прес-службі УМВС у Кіровоградській області .

“Правоохоронці встановили, що 48-річний чоловік району вживав спиртні напої з 35-річною односельчанкою. Згодом знайомі посварилися і жінка кухонним ножем ударила опонента в живіт. Потерпілого з проникаючим пораненням доставили до реанімаційного відділення лікарні для надання необхідної допомоги. Але від отриманих поранень чоловік помер”, – розповідає т.в.о. начальника Знам’янського МВ УМВС в області Сергій Котига.

Ніж зі слідами крові та одяг потерпілого працівники міліції вилучили та направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС України в області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За скоєне зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Вирішується питання щодо обрання жінці міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар