Обухівські нафтотрейдери півроку дурили кіровоградських водіїв

Київське обласне територіальне відділення антимонопольного комітету України обвинуватило ТОВ “БЕЛ ОІЛ” (м. Обухів) у недобросовісній конкуренції на території Кіровограда.

Про це йдеться на офіційному сайті установи.

Адміністративна колегія Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету зобов’язала ТОВ “БЕЛ ОІЛ” припинити дії, які мають ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

Як встановили за результатами дослідження, відповідно до наказу Товариства у період з 27.04.2013 до 31.10.2013 на АЗС ТОВ ” БЕЛ ОІЛ ” у Кіровограді діяла акція, відповідно до умов якої, покупець отримував знижку 20 коп. з кожного літру будь-якого пального, при купівлі його 20 літрів і більше.

На стелах АЗС “було розміщено напис “-20коп/л” та нижче напис “ЗНИЖКА”. Таким чином, потенційний споживач не був поінформований про наявність суттєвої умови отримання знижки – необхідності придбання не менше 20 літрів пального. Розміщення інформації внаслідок обраного способу її викладення, може ввести в оману споживачів та сприяти отриманню неправомірних переваг у конкуренції.

На виконання рекомендацій Відділення, ТОВ ” БЕЛ ОІЛ ” усунуло порушення шляхом розміщення нижче напису “ЗНИЖКА”, на тому ж рекламному банері текст наступного змісту: “Акція діє з 25.04.2013р. по 31.10.2013р., розповсюджується на усі види пального, що реалізується на даній АЗС, за цінами, що вказані на інформаційному табло за умовами придбання 20 і більше літрів ” Крім того, як повідомило Товариство, дану акцію подовжено до кінця року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар