П’яний кіровоградець убив свою жінку

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

45-річний раніше судимий житель Кіровограда побив жінку під час сварки. Від отриманих травм потерпіла померла. За скоєне зловмисник може потрапити за ґрати на строк до 10 років.

Пригода сталася ввечері. За місцем свого мешкання цивільне подружжя розпивало алкогольні напої. На побутовому ґрунті між ними виникла сварка. Причиною конфлікту став нібито родич потерпілої. Чоловік стверджував, що він украв у нього гроші. Під час з’ясування стосунків співмешканець почав бити жінку в живіт та голову. Коли вона знепритомніла, зловмисник поклав її на ліжко і пішов спати.

Вранці чоловік побачив, що жінка не подає ознак життя. Аби не викликати підозру, він зателефонував до міліції й повідомив про раптову смерть родички.

– На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили труп 49-річної кіровоградки. При огляді тіла було встановлено, що жінка померла насильницькою смертю, про що свідчили численні травми, – повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Ігор Пайлик. – Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Раніше зловмисник вже відбував покарання за скоєння крадіжок.

 За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар