“Зірка” провела відкрите тренування для вболівальників

Сьогодні, 25 серпня, напередодні завтрашнього домашнього поєдинку проти ФК «Тернопіль», на центральному полі стадіону «Зірка» наша команда провела відкрите тренування для вболівальників та журналістів.


Як завжди, футболісти провели розминку, попрацювали з м’ячем та зіграли «двосторонку». Усі хлопці перебували в чудовому настрої та зовсім не виглядали втомленими після важкого кубкового протистояння з «Карпатами».

Після тренування Сергій Лавриненко запевнив, що усі футболісти відпочили після кубкової гри та готові до завтрашнього матчу.
– До гри з «Тернополем» ми підходимо в повній готовності. Наразі хлопці відновилися на дев’яносто відсотків, але завтра, переконаний, на футбольному полі вони виглядатимуть дуже добре. Звісно, перемогою над «Карпатами», а також тією грою, яку ми продемонстрували в поєдинку з львівською командою, ми самі собі підняли настрій. Тому я впевнений, що до завтрашнього протистояння ми повністю готові.

Ми ретельно вивчали гру тернополян. Нам протистоятиме доволі злагоджена команда, футболісти якої завжди грають з повною самовіддачею. «Тернопіль» має характер і є доволі непоступливим суперником. Безперечно, гра для нас буде досить складною. У той же час, як показують останні матчі, багато ігор складаються для нас саме таким чином. У Кіровограді всі суперники закриваються на власній половині поля, діють від оборони та грають на контратаках. Доволі важко долати такий злагоджений захист, але, звісно, ми завжди робимо все можливе, щоб досягти в кожному матчі лише позитивного результату.


– Тренерський штаб завтра дасть можливість перепочити футболістам, які грали з «Карпатами»?

– Залежно від функціонального стану окремих гравців спробуємо провести невеличку ротацію складу, адже вже через три дні на нас чекає гра в Чернігові. Там традиційно важко складаються матчі, тому нам треба мати свіжі сили й на ту гру.

– Кого хотіли б побачити у суперниках «Зірки» в 1/8-й фіналу кубка України?

Про можливих опонентів у Кубку України поки не думаємо. У будь-якому разі, хто б нам не попався, ми будемо максимально налаштовуватися на цю гру і, думаю, з допомогою наших вболівальників, які несамовито підтримували нас і в протистоянні з «Карпатами», ми зіграємо якомога краще, – наголосив наставник кіровоградців.

Крім Сергія Дмитровича, свій коментар по грі з «Карпатами» дав один із героїв того протистояння Павло Поштаренко.

– Щиро радію з того, що ми змогли перемогти. Серія пенальті це, перш за все, лотерея, в якій нам пощастило більше, ніж «Карпатам». Уже доволі давно мені не доводилось брати участь в серії пенальті. До гри з львів’янами ми регулярно відпрацьовували пробиття пенальті на тренуваннях. І те, що я для себе напрацював, вдалося застосувати й у серії проти «Карпат». Міг відбити й більше, але це вже не так важливо. Головне, що ми перемогли, – констатував голкіпер «Зірки».

Крім того, після тренування своїми враженнями від кубкової зустрічі з львів’янами, а також думками про наступний матч з «Тернополем» з клубною прес-службою поділився Ігор Загальський.

– Брати ініціативу в свої руки та пробивати пенальті у ворота «Карпат», можливо, було дещо складно, але це було виваженим рішенням. Я знав, що битиму. І дуже радію з того, що в підсумку все так вдало для нас склалося, і ми змогли перемогти львівську команду.

– З ким хотіли б зіграти в 1/8-й фіналу?

Особисто мені, як кіровоградцю, у суперники хотілося б отримати «Олександрію». А так, в принципі, немає різниці, з ким грати.

– Після перемоги над «Карпатами» як налаштовуєтеся на завтрашню зустріч?

Про кубкову гру з «Карпатами» ми вже забули. Зараз всі наші думки приковані виключно до матчу з «Тернополем». Легких ігор не буває, і в поєдинку з «Тернополем» легкою прогулянки також не слід очікувати. На завтрашній матч ми настроюємося так само, як і на протистояння з «Карпатами». Як і в кожній грі, завтра будемо грати лише на перемогу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар