“Чернігівського сценарію” на виборах в нашій області не буде – голова ОДА

Вибори не повинні перетворитись на роздавання продуктових пакетів. За цим слідкуватимуть кіровоградські правоохоронці.

“Правоохоронці мають бути уважними і прослідкувати,щоб вибори не перетворилися на чергове роздавання продуктових пакетів. Чернігівського “серіалу” на Кіровоградщині не буде. Будемо діяти і обирати в рамках законності. Ніхто краще самих людей не знає, хто може бути гарним керівником і кого треба обрати”, – заявив Сергій Кузьменко під час апаратної наради в ОДА.
Керівник апарату ОДА Василь Смаглюк зі свого боку додав, що головне завдання керівників територій – матеріально-технічне забезпечення виборчих ділтниць. “Треба терміново провести ремонт оргтехніки. Всі витрати покладаються на місцеві бюджети. Також прошу голів РДА звбезпечити відділи реєстру виборців працівниками. Їх має бути не менше 3, а в Олександрівському і Олександрійському районах наразі їх лише по 1”, – розпоава Василь Смаглюк.
Також голова ОДА Сергій Кузьменко заявив, що наступного понеділока Верховна Рада України прийматиме закон по децентралізації і зміни до Конституції. “Люди нарешті самі зможуть контролювати розвиток своїх територій, використання фінансів. Тож ці вибори мають бути як ніколи чесними і прозорими”, – заявив очільник області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар