МВС: За добу київська міліція порушень громадського порядку не зафіксувала

Прес-служба Міністерства внутрішніх справ України поширила інформацію з приводу стану правопорядку и Києві у зв’язку із проведенням мирних акцій на підтримку Євроінтерграції України.

«Зараз у столиці проходять заходи з масовою участю громадян. Наразі жодних порушень громадського порядку столичною міліцією не зафіксовано. Міліція й надалі, до закінчення заходів, буде роботи все можливе, аби вони пройшли належним чином, без правопорушень та непорозумінь.

Станом на 11.00 на Михайлівській площі перебуває понад 1000 осіб, а у парку ім. Тараса Шевченка – більше, ніж 1400 осіб. Підрахунки було проведено з можливістю находження людей на 1 м². За даними МВС максимальна кількість людей, які перебувають на Михайлівській площі, становить 25 тис. осіб.

Правоохоронці звертаються до учасників масових заходів з проханням дотримуватися вимог чинного законодавства, не піддаватися на можливі провокації, бути ввічливими та толерантними одне до одного і сприяти працівникам міліції в охороні громадського порядку», — сказано в інформації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар