Чим запам’ятається Іван Марковський жителям Кіровограда? (Інфографіка)

Система народного контролю «Слово і Діло» продовжує серію інфографік у рамках проекту «ОБРАНІ» аналізом основних чисельних показників роботи міських голів Вінниці, Кіровограда, Ужгорода, Херсона, та Чернівців.

Так, Вінниця, що славиться своїм комунальним електротранспортом, як і обіцяв в. о. міського голови Сергій Моргунов, у 2014 році отримала 30 нових тролейбусів та додатково залучила у бюджет понад 3 млн грн із продажу земельних ділянок.

Мер Кіровограда Іван Марковський запам’ятається двухкратним скороченням кількості житлово-експлуатаційних комісій та та витратою майже 1 мільйона гривень на сумнівне будівництво мосту через річку Інгул.

Міський голова Херсону Володимир Миколаєнко може записати у свій актив ремонт 19,4 км дорожнього покриття та реконструкцію 8 свердловин для постачання питної води.

Чернівецький мер Олексій Каспрук також може похизуватися ремонтом доріг у своєму місті – на це з міського бюджету пішло 10 млн грн. Ще понад 719 тис. грн у столиці Буковини сплатили в якості одноразової допомоги учасникам АТО.

Що стосується міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова, то сума компенсацій родинам учасників АТО з міського бюджету склала 900 тис грн. 1 мільйон гривень у мера столиці Закарпаття пішов на очищення міської каналізації, на 100 тис. більше – на реконструкцію місцевого економічного ліцею.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар