Кіровоградські податківці вилучили з обігу подакцизних товарів на 22 млн грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Оперативниками фіскальної служби області вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів майже на 22 мільйони гривень. 

В рамках проведення операцій «Акциз-2015» та «Нафтопродукт-2015», оперативним управлінням ГУ ДФС в області вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму 21 мільйон 794 тисячі гривень, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Окрім цього, відділом контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Кіровоградській області з початку року прийнято участь у 9 перевірках суб’єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність у сфері виробництва та торгівлі підакцизними товарами, за результатами яких застосовано фінансових санкцій на суму 519,5 тис.грн.:

– за порушення касової дисципліни – 458,5 тис.грн.;

– за безліцензійну торгівлю алкогольними напоями – 34 тис.грн;

– за безліцензійну торгівлю тютюновими виробами – 17 тис.грн;

– за реалізацію тютюнових виробів за цінами, вищими за встановлені законодавством максимальних – 10 тис.грн.;

Також органами фіскальної служби області постійно приділяється увага контролю за дотриманням продавцями Закону України „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів” у частині заборони продажу таких товарів особам, які не досягли 18 років.

Так, на підставі матеріалів перевірок органів МВС у Кіровоградській області, а саме реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років суб’єктам господарювання анульовано:

  • 2 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними  напоями;
  • 1 ліцензію на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар