Демобілізованих бійців Компаніївщини нагородили відзнаками «Учасник АТО» (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

233 жителі Компаніївщини брали участь в антитерористичній операції на Сході України. Це один із найвищих показників по області у співвідношенні до кількості населення району.

  Під час урочистостей, присвячених національним святам української держави – Дню Прапора і Дню Незалежності, 28 демобілізованим військовим Компаніївщини в урочистій обстановці вручили відзнаки Генерального штабу України “Учасник АТО”.

Державними нагородами відзначені і працівники Компаніївського райвідділу міліції, які перебували в зоні АТО. Учасників урочистостей вітали представники обласної та місцевої влади. Серед нагороджених і молодший лейтенант Тетяна Овсесян із Мар’ївки, яка проходила службу в складі 34 батальону територіальної оборони. Їй довелось побувати в багатьох «гарячих точках» Донбасу – Дебальцево, Костянтинівка, Дзержинськ…

Поширити:

Залишити коментар:

коментар