Кіровоградщина: за крадіжку 6 овець подружжя чекає до 6 років ув’язнення

Двоє жителів Долинського району вночі викрали тварин з території фермерського господарства, спричинивши збитки на суму близько 10 тисяч гривень. За такі дії підозрюваним загрожує до 6 років ув’язнення.

41-річний місцевий житель разом зі своєю 45-річною співмешканкою, не маючи постійної роботи, вирішили отримати «легкі гроші». Їх об’єктом стало одне з фермерських господарств, де вирощують вівці. Зловмисники довго спостерігали за тим, як працюють робітники, а особливо – охоронець. Вирахувавши час, коли вночі він знаходиться у віддаленому кутку території, чоловік і жінка вигнали 7 тварин із загону, погрузили у автомобіль та відвезли до знайомих на територію іншої області. Там їм пообіцяли заплатити гроші після того, як реалізують товар. Вранці господар виявили відсутність декількох тварин – повідомляють Першій електронній газеті у прес-службі УМВС у Кіровоградській області.

“Повідомлення про крадіжку надійшло до чергової частини райвідділу міліції вранці 19 серпня, – розповідає т.в.о начальника Долинського РВ УМВС в області Сергій Ботез. – На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група. У ході проведення оперативно-розшукових заходів протягом короткого часу правоохоронці встановили особи підозрюваних та місцезнаходження викраденого. Овець повернуто власнику”.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3. ст.. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар