У Кіровограді випустили в небо сотні повітряних кульок (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 21 серпня, на площі Героїв Майдану у Кіровограді управління молоді та спорту Кіровоградської ОДА влаштували свято для дітей. У небо випустили сотні повітряних кульок, а на асфальті залишили жовті та блакитні відбитки рук.

Напередодні Дня прапора та Дня Незалежності України на площі зібралось кілька сотень кіровоградців. “Хотілось окрім офіційної частини святкування міста додати свято для дітей,” – зазначив головний спеціаліст упраління молоді та спорту Олексій Літвінов.

Діткам, які виступали, Товариство “Червоного Хреста” вручило подарунки. Маленькі кіровоградці у піснях та віршах розповіли, що для них є  Україна та про мир, про який вони так мріють.

“Діти за мир” – це акція, яка поєднала і концерт, і майстер-класи, і виставки. Окрім того, кіровоградцям роздавали прапорці.

Кілька прапорців акції поїдуть і до Америки. Артур приїхав до Кіровограда із Техасу. Він вільно говорить російською мовою (щоправда, з акцентом) і каже, що вчить українську. “Я їжджу до України вже 15 років. Часто буваю в Жовтих Водах поруч із Кіровоградщиною. Ми молимося за Україну і разом з вами сподіваємось на мир”. А раніше Артур часто був у східних областях. “Зараз у мого друга із сусіднього штату живе 8 переселенців. Здається, із Первомайська,” – розповів Артур кореспонденту Першої електронної.

А ще у Кіровораді відбувся флешмоб – кіровоградцям роздали жовті та блакитні кульки, а деяким юнакам – голубів. Їх всі разом випустили в небо на знак миру в Україні.

Усі присутні могли залишити на площі відбитки своїх рук, які довго нагадуватиму прохожим про те, що діти в Кіровограді – за мир в Україні.

Більше фото тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар