Двох неповнолітніх жителів Кіровоградщини засудили за вбивство на 14 років

Двох неповнолітніх жителів Кіровоградщини суд засудив до 14 років позбавлення волі за жорстоке вбивство двох літніх жінок у Миколаєві.

Відповідне рішення прийняв Центральний районний суд міста Миколаєва, повідомляють “Преступности.нет” з посиланням на прес-службу прокуратури Миколаївській області.

Нагадаємо, що у вересні минулого року в центрі Миколаєва було здійснено подвійне вбивство. Чоловік, що повернувся з Кривого Рогу, зайшовши у квартиру до своєї 90-літньої матері по вулиці Адміральська, виявив її мертвою, а на підлозі в туалетній кімнаті – тіло її 62-літньої доглядальниці. За підозрою у вбивстві міліція затримала двох підлітків – жителів Кіровоградської області віком 16 і 17 років.

Встановлено, що двоє неповнолітніх вступили в злочинну змову між собою — вони напали на квартиру літньої жінки і убили її, щоб оволодіти майном.

Раніше повідомлялося, що один з неповнолітніх під приводом набрати води постукав в двері квартири пенсіонерки, яка його впустила, після чого отримала численні удари ножем в обличчя, шию і спину, від яких вона впала на підлогу і померла на місці.

«У цей час в квартиру жінки зайшла її доглядальниця, яка побачила, що хазяйка квартири убита. З метою приховати заздалегідь вчинений злочин один з неповнолітніх завдав ударів по тілу, шиї і спині жінки ножем, від яких вона померла на місці» , – говориться в повідомленні.

Після вбивства двох жінок, неповнолітні зібрали викрадені ними речі з квартири пенсіонерки і її доглядальниці й вибігли з квартири.

Суд визнав неповнолітніх злочинців винними в здійсненні кримінальних правопорушень, передбачених п.п. 6,9,12,13 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 і ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України ( «Умисне вбивство з корисливих мотивів з метою приховати інший злочин, здійснений за попередньою змовою групою осіб і особою, що раніше вчинила умисне вбивство», «Розбій», «Крадіжка» ) і засудив до 14 років позбавлення волі кожного.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар