Кіровоградщина переймала досвід організації модульного харчування в Одеси

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

 Делегація Кіровоградської області на чолі з головою обласної ради Олександром Чорноіваненком відвідали міста Одесу та Овідіопіль, щоб перейняти їхній досвід організації харчування в навчальних і лікувальних закладах і запровадити його на Кіровоградщині.

Голова обласної ради разом із заступником голови обласної державної адміністрації Сергієм Коваленком, секретарем Кіровоградської міської ради Іваном Марковським, директором департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Олегом Рибальченком провели зустріч з Одеським міським головою Геннадієм Трухановим, а також відвідали школи і лікувальні заклади міста Овідіополя, де ознайомились з практикою модульного харчування.

У ході зустрічі з Одеським міським головою представники кіровоградської делегації також обговорили програму «Електронне місто», яка реалізовується в Одесі. Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко зазначив, що те, наскільки цей проект успішно реалізується в місті, свідчить, що влада відкрита для народу.

Відео зустрічі з Одеським міським головою Геннадієм Трухановим можна переглянути за посиланням http://glasweb.com/odessa-gotova-delitsya-opyitom/

Поширити:

Залишити коментар:

коментар