На Кіровоградщині влітку прибрали сніг і встановили невидимий котел

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Державна фінансова інспекція перевірила роботу Олександрівської селищної ради Кіровоградської області за останні три роки і виявила більше десятка порушень. Про це повідомляє сайт Наші Гроші, з посиланням на депутата Олександрівської райради.

Так, у 2012 році селищна рада уклала договір із ФОП Торосян С.А. на розгортання снігу. Акт виконаних робіт датований 18 червня 2012 р.

У 2014 році сільрада підписала договір з ФОП Ферміновим В.Г. на встановлення котла вартістю 48 тис грн. і відповідний акт приймання робіт. Однак перевірка показала, що котел на альтернативному паливі так і не був встановлений.

Колишнє майно редакційно-видавничого об’єднання «Олександрівщина» (житловий будинок з надвірними спорудами, котел, технічна документація) було прийнято у власність територіальної громади Олександрівської селищної ради. Рішенням селищної ради від 6 грудня 2012 року майну надано статус «службове» та вирішено прийняти як службове житло для медичних працівників та передати на баланс КП «Оберіг». Однак пізніше селишний виконком за хабар віддав будинок в якості службового житла Іркабаєву О.А. – дільничному інспектору міліції.

Незабаром має відбутися судове засідання, яким хочуть скасувати рішення виконкому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар