Кіровоградські шляховики стали кращими міні-футболістами України

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Футбольна команда Служби автомобільних доріг та ДП «Кіровоградський облавтодор» «Шляховик» здобула першість на Всеукраїнському турнірі з міні-футболу серед команд дорожньої галузі  України, який пройшов в Одесі.

“Такий турнір проводився вперше,тому особливо приємно, що саме ми отримали перемогу, а разом з тим і право приймати чемпіонат наступного року у себе, – розповів начальник Служби автодоріг Сергій Поліщук. – Поки що важко сказати де саме пройдуть ігри, на якому зі стадіонів області, але готуватися зустрічати гостей треба починати вже зараз”.

Ідея проведення таких змагань зародилася вже давно, втім, зважаючи на скрутні обставини, у яких сьогодні перебуває дорожня галузь, дещо гальмувалося її втілення у життя. Та голова Державного агентства автомобільних доріг України Сергій Підгайний все ж прийняв відповідне рішення і дав старт відродженню спортивних традицій дорожників.

До участі у чемпіонаті подали заявки 15 команд, тож стати першими було не легко. Особливо сильними були збірні команди Одеської, Вінницької. Рівненської, Миколаївської Запорізької областей та збірна «Укравтодору». Видовищна та напружена боротьба почалася ще в перший день ігор, особливо важкою була фінальна гра. За міні-футбольну першість кіровоградському «Шляховику» довелося змагатися з господарями поля – збірною командою одеських дорожників. В основному часі гра закінчилася нічийним рахунком 7:7, та після пробивання післяматчевих пенальті з перевагою у 1 гол (3:2) кіровоградці обіграли одеситів.

“Наші  хлопці вміють не лише добре працювати, а ще й  у футбол гарно грають. Втім, зізнаюся, що ми не обійшлися без допомоги фахівців. Вдома до цього чемпіонату нашу команду готував Віталій Григорович Діденко, який професійно тренує збірну команду з міні футболу ПАТ «Кіровоградобленерго», але на жаль на самому турнірі його не було, тоді наш шлях до перемогу був не таким важким. Тож велика подяка і тренеру, і керівництву ПАТ «Кіровоградобленерго» за надану можливість регулярно тренуватися на їхньому полі”, – додав Сергій Поліщук.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар