Олег Ляшко їздить на одному з найдорожчих у світі авто, що належить кіровоградцю

Уже тиждень Ляшко гостює на острові Капрі: мешкає там у найдорожчому готелі на найдорожчому курорту Італії, їздить на найдорожчій машині у світі та скуповується у модних бутіках.

Про шикарний відпочинок “радикала” написав мешканець Капрі українського походження Олег Ходаковський у своєму Facebook, пише Українська правда. Автомобіль зареєстровано на жителя Кіровограда.

“Вже тиждень терпимо його (Ляшка) “дефілювання” на острові Капрі. Приїхав наш шановний депутат з друзями (також депутатами з ВР і Київрада). На парковці стоїть автомобіль з українськими номерами. Автомобіль “Aston Martin”, який є найдорожчим у світі (від 120 тисяч до 2 мільйонів доларів)”, – зазначив чоловік.

Ляшко в Італії відпочиває без зайвої скромності

“Живуть наші співвітчизники в дорогому готелі “Capri Tiberio Palace”, де номер в серпні коштує мінімум 800 євро (є і номери за 2500-3500 євро). Бачили наших депутатів і на яхті. Кожного дня роблять покупки в бутіках (ціни набагато вищі, ніж у Римі чи Мілані)”, – додав він.

Вид з готелю, яким милуються зазвичай шейхи…. і Ляшко

За твердженням Ходаковського, Ляшко і компанія навіть і не думають якось скромніше поводитися, навіть якщо вже і “попалились” на найдорожчому острові Італії.

Апартаменти, за які треба викласти щонайменше 800 євро на добу

“Мало того, годину тому зайшов в магазин, щоб придбати карточку поповнення телефону, а там “наші друзі” скуповують футболки, штани і шорти бренду “Ferrari”. Мені карточку не продали, бо скуповуються VIP клієнти, і продавці зайняті”, – зауважив чоловік.

Дорогий автомобіль з українськими номерами “муляє” італійціям вже тиждень

До речі, дорогим автомобілем з українськими номерами зацікавилися не лише вихідці з України, а й  місцеві і світові ЗМІ:

“Номера українські, і логічно запитують українців про власника авто. Сказали, що цікава тема для перших шпальт європейських видань, про відпочинок представників країни, яка весь світ просить фінансової допомоги, неформально воює з Росією, і більше 10% населення якої виїхало закордон у пошуках роботи. Поки що українці тримають солідарність, навіть із такими співвітчизниками, і не признаються, чий цей автомобіль”.

Ляшко розкошує на Капрі
Біля машини вже роблять фото на згадку. Не щодня зустрінеш таке дороге авто, навіть на найдорожчому курорті

Сам Ляшко не приховує, що поїхав до Італії на відпочинок. Але запевняє, що на найдорожчому курорті Капрі, який нагадав депутату Крим, був “проїздом”.

“Що не кажіть, а Україна – країна можливостей. Автомобіль “Астон Мартін”, який супроводжує Ляшка на Капрі, можуть дозволити собі далеко не всі навіть італійські мільйонери. Бо обкладуть величезними податками. А в нас – все ок. Я провів невелике розслідування. Помічений на Капрі “Астон Мартін”, ціна якого вимірюється сотнями тисяч доларів, зареєстрований на нікому невідому особу. Мельник Андрій Федорович, 1990 року народження, зареєстрований: Кіровоград, селище Гірниче, вулиця лінія 9-та, будинок ХХ квартира ХХ. Може, Ляшко прокоментує?”, – пише народний депутат України Сергій лещенко на своїй сторінці у Facebook.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар