Затримано зловмисника, який залишив кіровоградців без інтернету

В обласному центрі правоохоронці викрили крадія кабелів.

19-річний кіровоградець заробляв собі на життя, самостійно демонтуючи кабелі місцевих Інтернет-провайдерів. На даний час встановлено його причетність до скоєння восьми епізодів злочинної діяльності. За вчинене парубку загрожує до 5 років позбавлення волі.

До Кіровоградського міськвідділу міліції надійшла низка повідомлень про крадіжки дротів, за допомогою яких споживачам надавався доступ до Всесвітньої мережі.

-В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до скоєння цих кримінальних правопорушень причетний раніше судимий 19-річний місцевий житель, – повідомив начальник Кіровоградського міськвідділу міліції Ігор Пайлик.

Зловмисника працівники міліції затримали на одній з вулиць обласного центру. У руках хлопець тримав мішок, в якому було виявлено близько 1000 метрів кабелю, та рукавички.

Працівники міліції доправили правопорушника до міськвідділу для проведення подальшої перевірки. Як з’ясували правоохоронці, парубок виплавляв на околиці міста з викрадених кабелів мідні дроти і продавав їх. Отримані кошти витрачав на власні потреби.

За цим фактом інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років, повідомляє  Кіровоградський МВ УМВС в області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар