В Олександрії ображений чоловік розтрощив лобове скло в автівці мера

Сьогодні вранці, 19 серпня, в Олександрії під будівлею міської ради 23-річний чоловік, якого не пустили на прийом до міського голови Степана Цапюка, перебуваючи напідпитку вчинив хуліганство, в результаті якого постраждало майно міської ради та дорогий позашляховик олександрійського мера.

Як повідомиляють “Олександрійські новини”, захмелілий молодик, 1992 року народження, вранці намагався потрапити на прийом до Степана Цапюка. Після того, як охорона міської ради вказала молодику на двері, він, імовірно, вирішив привернути до себе увагу іншим способом. Хлопець вийшов на вулицю та розтрощив кулаками лобове скло мерського позашляховика “Range rover”, що зазвичай припаркований біля центрального входу міськради. На цьому молодий чоловік не зупинився. Далі він зайшов в приміщення ради та розбив там вітраж біля входу. Після цього, стікаючи кров’ю від численних порізів, присів і став очікувати на працівників міліції.

Правоохоронці буйного молодика затримали. Наразі його доставили в міський відділ міліції, де він досі, за словами правоохоронців, перебуває в стані алкогольного сп’яніння та веде себе досить агресивно.

Скоріш за все, порушник буде відповідати за свої вчинки в рамках кримінального провадження за ст. 296 “Хуліганство”, за що передбачено покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

За неперевіреною інформацією, причиною образи молодого чоловіка на міського голову стало “квартирне питання”, в якому олександрійська мерія приймала безпосередню участь.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар