Кіровоград – мультипроблемне місто (ФОТО, ІНФОГРАФІКА)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоград не має одної явної проблеми, яку першочергово повинен вирішити новий мер. 

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив кандидат соціологічних наук, керівник “Центрально-Української соціологічної лабораторії” Едуард Клюєнко, – повідомив кореспондент Першої електронної газети.

Протягом перших 10 днів серпня Центрально-Українська соціологічна лабораторія провела експрес- опитування. 600 респондентів були опитані за місцем проживання. Науковці наголошують, що вибірка є репрезентативною та визначена згідно усім науковим правилам.

Одним із основних питань було питання стовно спектру проблем Кіровограда. Респондентам було запропоновано 13 варіантів, із яких лише 7 набрали більше 10%. До презентації не увійшли такі варіанти як поганий стан центральної частини набережної Інгулу та облаштування дитячих майданчиків. Натомість найбільше містян турбує стан доріг та тротуарів.

На питання пріоритетної проблеми для нового мера кіровоградці чіткої відповіді не дали.

“Більшість респондентів казали, що якщо назвуть одну проблему, то інша може лишитись без уваги. Саме тому вони і не змогли визначити одну проблему”, – зазначила аналітик “Клубу Міжнародної Політики” Олена Дмитренко.

“Кіровоград – мультипроблемне місто. Немає однієї гострої проблеми – вони всі гострі”, – додав Едуард Клюєнко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар