Не “Теслою” єдиною. У пенсіонерки з Кіровоградщини вкрали електровелосипед

Працівники Онуфріївського райвідділу міліції викрили місцевого жителя, який викрав електровелосипед у пенсіонерки.

Чоловік відразу ж продав транспортний засіб першому перехожому, який зацікавився товаром. За такий незаконний заробіток непрацюючий може отримати від трьох до шести років позбавлення волі.

38-річний житель райцентру, який вже мав кілька судимостей за крадіжки, помітив, що пенсіонерка, що проживає неподалік, має електровелосипед.

Кілька днів чоловік спостерігав за жінкою, де вона зберігає велосипед. Зібравши необхідну інформацію, зловмисник вночі проник на подвір’я, пасатижами зламав дужку замка та викрав транспортний засіб, який коштує близько 9 тисяч гривень. Вранці підозрюваний вже мав у кишені гроші за нього.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Онуфріївського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного та знайшли і повернули власниці електровелосипед.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу «Крадіжка». Наразі зловмиснику оголошено повідомлення про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення. Чоловікові загрожує до 6 років ув’язнення, повідомляє  Онуфріївське РВ УМВС.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар