На Маловисківщині закриють квиткову касу (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З 1 вересня керівництво Знам”янської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці має намір припинити роботу квиткової каси на станції Плетений Ташлик, що в Маловисківському районі.

Про це йдеться в листі, який залізничники і влада Маловисківщини одержали цими днями – повідомив кореспондент першої електронної газети.

Як говориться в ньому, аналіз роботи за перше півріччя показав, що за добу в касі станції купують всього 10 проїзних документів і це збитково для залізниці- утримувати таку нерентабельну “виробничу одиницю”, у звязку з чим і прийнято рішення про закриття каси. А оформляти проїзні документи на пасажирські поїзди бажаючим радять на “найближчих” станціях – в Кіровограді або Новоукраїнці.

До слова: нині на залізничній станції Плетений Ташлик робить зупинку загалом п”ять пасажирських потягів, які курсують в напрямку Одеси, Харкова, Черкас і навіть Костянтинівки, що на Донеччині. А закриття каси по продажу квитків, за словами тутешніх працівників, це не просто позбавлення людей права отримувати послуги і нехтування потребами людей на пасажирські перевезення, це – шлях у поступовий занепад всього станційного господарства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар