У Кіровограді знову протестували проти притулку для безхатченків (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 18 серпня, під стінами Кіровоградської міськради вкотре зібралися батьки учнів школи №29, щоб висловити свій протест проти облаштування Притулку для безхатченків на території школи.

Сьогодні у Кіровоградській міськраді відбувалась позачергова сесія. Саме тому батьки школярів та кіровоградці, які живуть неподік закладу, прийшли під її стіни, щоб знову привернути увагу до своєї проблеми, – повідомив кореспондент Першої електронної.

Батьки вимагають відмінити рішення сесії про облаштування там соціального притулку, адже не вірять у те, що житимуть там переселенці та безхатченки з довідками про стан здоров’я. Тобто люди, які не становитимуть загрози здоров’ю їх дітей.

Мітингувальники скаржились на те, що їх звинувачують у бездушності до безхатченків, адже, мовляв, смерті цих людей будуть на їх совісті. “Ми не проти, щоб такий притулок був у Кіровограді. Ми проти бачити його на території школи. Нам шкода безхатченків. Але своїх дітей нам шкода більше. Хто відповідатиме, якщо вони захворіють туберкульозом, наприклад? Ми потім самі будемо шкодувати про те, що допустили облаштування притулку, не зупинили це вчасно,” – говорить одна з матерів.

Окрім того, батьки зауважили, що готові власними силами облаштувати проблемне примішення за умови, що там будуть відкриті гуртки для їх дітей. До того ж, за словами батьків, разом із приміщенням буде забрано частину території, яка й так не є великою.

Наразі батьки повідомили, що будуть приходити до міськради до тих пір, поки депутати не скасують своє рішення. Їхнє питання також розгляне суд восени цього року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар