У Кіровограді дівчинка з особливими потребами отримала листа від королеви Англії Єлизавети (ВІДЕО)

12-річна школярка з Кіровограда Дарина Семенюк написала листа королеві Великої Британії Єлизаветі ІІ, і вже за кілька тижнів отримала відповідь від Її Величності.

Особлива дівчинка, якій від народження поставили діагноз “дитячий церебральний параліч”, постійно доводить собі та решті, що нічого нездійсненного у світі немає, і якщо чогось прагнеш понад усе – мрія неодмінно збудеться. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Її дитяча кімната – ніби закуток Старої Англії: прапор Великобританії, фото акторів та співаків з туманного Альбіону, десятки книжок англійською. Понад усе 12-річна Дарина захоплюється історією та сучасністю цієї країни. А надто – життям монаршої родини та королеви Єлизавети. Щоби розповісти про своє захоплення її Величності дівчинка досконально вивчила англійську і одного дня написала листа королеві.

“Я намалювала їй малюнок, там, де була її улюблена собачка породи коргі і я сплела в подарунок їй браслет у національних кольорах і додала фото з моєю собачкою”, – каже Дарина. Відправити Даринчине послання доручили старшій сестрі Маші. Дівчина зізнається – поштарі були вражені адресатом.

“Думала, що мені скажуть, що це неможливо, що його не відправлять. Перепитували, особливо бабусі, які в черзі стояли”, – каже сестра Марія.

Дарина відслідковувала шлях свого відправлення. А батьки непокоїлися, щоб їхню доньку не спіткало велике розчарування. Однак відповідь не забарилася. За дорученням Її Величності на лист української школярки відповіла фрейліна Пері Херрісон.

“Люба Дарино, королева сказала мені подякувати тобі за твій лист, в якому ти розповіла Її Величності про себе і включила в цей комплект фотографію, яку королева бачила. Королева дуже зворушена твоїм малюнком, який ти намалювала, і твоїм браслетом, який ти сплела спеціально для неї”, – йдеться у листі.

Щастю дівчинки, яка у свої 12 перемогла важку хворобу, вивчила дві мови, написала кілька казок, вже опублікованих у декількох всеукраїнських виданнях, не було меж. “Я вірила і моя віра зламала усі стереотипи”, – каже Дарина. Тепер вона точно знає, що заповітні мрії збуваються і вірить, що її найбільше бажання – побувати у Великобританії – неодмінно здійсниться.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар