Сергій Кузьменко: Рейдерство у Маловиськівському районі – ганьба для області

Спроба шахрайства і захоплення землі в Маловисківському районі – це ганьба і сором для області, а особливо це стосується районних правоохоронців, які допустили вчинення злочину.

Про це заявив голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко під час апаратної наради

 “Всі, хто хотів ошукати 500 людей, мають бути покарані. Це стосується і тих, хто допустив цей конфлікт – правоохоронців і працівників держземагентства, які взяли участь у ошуканстві. Сподіваюся, що ми не побачимо на Кіровоградщині цих великих реформаторів”.

Також голова ОДА засудив політичні партії, які напередодні виборів займаються самопіаром на чужих проблемах. ” Чому коли рейдери захоплювали землю і врожай, на допомогу людям не прийшла жодна партія, проти рейдерів не вийшов жоден політик? А коли ми підключили обласне управління МВС, зупинили захоплення, зайнялися розслідуванням, то одразу з’явилися партійні представники, які підняли партійні прапори і заявили про якусь там підтримку. Не гарно так”.

Сергій Кузьменко доручив УМВС,  Держземагентству і Маловисківській РДА  якомога швидше повернути справу у законне русло і зберегти землю для людей.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар