14 тонн гуманітарної допомоги везе в АТО «Патріот Кіровоградщини» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 17 серпня, з Кіровограда в напрямку окупованого Донбасу виїхала вантажівка, у якій близько 10 тонн продуктів, десятки домашніх хлібин, 180 літрів меду, цілий кабан, тонна води, сотня комплектів  літньої форми, сигарети, ліки й речі першої необхідності для воїнів АТО. Загалом – близько 14 тонн.

Як розповів кореспонденту Першої електронної газети Вадим Нікітін, все це добро привезли для воїнів (чи здали гроші на придбання) небайдужі люди з різних куточків Кіровоградщини. Їм Нікітін неодноразово дякував на своїй сторінці у Фейсбуці.

Це родина Бондарів з Хмельового, сім’я Яготиних, водій “АТП-2004” Олександр  Соловей, Тетяна Гречана, боєць 3-го полку СпП Сергій, мешканці села Первозванівка та десятки інших патріотів Кіровоградщини.

Сьогодні біля складів ГО був і демобілізований боєць 42-го батальйону 57-ї мотопіхотної бригади –  старшина Олександр Портянко з села Панчеве Новомиргородського району. Він цілий рік без ротації  відслужив у зоні АТО і зараз, перебуваючи на законному відпочинку, не залишив без підтримки бойових побратимів, які вирішили продовжити службу за контрактом. «Своїм хлопцям» Олександр привіз найнеобхіднішу в польових умовах річ – питну воду.

Все зібране і придбане добро найближчим часом доставлять на передову волонтери ГО «Патріот Кіровоградщини» на чолі з Вадимом Нікітіним.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар