В Кіровограді п’яний влаштував стрілянину з рушниці

30-річний житель обласного центру із рушниці обстріляв домоволодіння кіровоградця. За вчинене молодику загрожує до семи років ув’язнення.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від  41-річного місцевого жителя про те, що пізно ввечері він почув чотири постріли зі зброї у бік свого домоволодіння, повідомляє Кіровоградський МВ УМВС в області.

Прибувши на місце події, працівники батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Кіровоград» та міськвідділу викрили сп’янілого чоловіка, який перебував у компанії товаришів. У зловмисника правоохоронці вилучили помпову гладкоствольну рушницю. Окрім цього, біля домоволодіння заявника працівники міліції виявили металеву гільзу.

1

Молодик не зміг надати дозволу на носіння зброї, тому для з’ясування усіх обставин події та проведення подальшої перевірки чоловіка було доправлено до Кіровоградського міськвідділу міліції.

Вилучену зброю та гільзу направлено на експертизу до НДЕКЦ при УМВС в області.

– За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Ігор Пайлик. – Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар