Олександрійські волонтери запрошують жителів Кіровоградщини на фотовиставку

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В Олександрії, у палаці культури «Світлопільський», з 20-го по 23 серпня буде працювати виставка документальної фотографії «Життя на війні». Її організували місцеві волонтери разом з відомим олександрійським фотохудожником Віталієм Попковим. 

Світлини, які будуть представлені на загал, у різний час були зроблені волонтерами з Олександрії та українськими військовими у зоні АТО. Наприклад, на виставці будуть світлини з розтрощеного терміналу донецького аеропорту.

Як розповів журналістам фотохудожник, спочатку він скептично віднісся до самої ідеї такої виставки.

«Насправді, навіть знімки, зроблені професійними фотографами, які потрапляють на виставки і на салони, потребують досить серйозної підготовки до друку. Отримавши пропозицію волонтерів подивитись їх фотографії, я скептично до цього віднісся. Розумієте, не завжди вражають фотографії професійних фотографів, а тут знімки аматорські, не зрозуміло де знято і чим знято. Але, коли побачив матеріал, я зрозумів, що виставка буде»,- розповідає Віталій Попков.

Виставка «Життя на війні» відкриється 20 серпня у ПК «Світлопільський» і працюватиме з 16.00 до 18.00. 21-го серпня виставка працюватиме з 16.00 до 18.00, а 22 та 23 серпня – з 12.00 до 18.00.

Закриє фотовиставку 23 серпня вже традиційний для міста Олександрії Марш вишиванок, який розпочнеться о 18-й біля палацу культури.

Довідка. Олександрійський фотохудожник Віталій Попков за свої роботи неодноразово отримував всеукраїнські та міжнародні нагороди. Одна з останніх нагород професіонала у 2015 році – перше місце у номінації “Життя, як воно є” за фото «Енергоносії»у міжнародному конкурсі Epson “Погляд 360 °”. На цей конкурс приходить близько 9 тисяч фоторобіт щороку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар