Як юнацька бібліотека розважатиме читачів (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З 17 по 23  серпня обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує на заходи:

З 17 серпня відділ популяризації книги запрошує переглянути книжкову виставку «Прапор свій здіймаємо гордо». Виставка присвячена святкуванню Дня Державного прапора України, що відзначається щорічно 23 серпня.

 З 17 серпня працівники відділу мистецтв презентують книжкову виставку «Феномен Ісака Левітана». Виставка присвячена 155-річчю від дня народження видатного художника, майстра «пейзажного настрою».

 З 19 серпня у відділі популяризації книги відкриється виставка періодичних видань «Актуальна тема: події та коментарі».На виставці будуть популярні періодичні видання, статті на актуальні теми, обговорення сучасних подій тощо.

З 19 серпня у відділі мистецтв відкриється книжкова виставка «Україна в музиці та живописі». Виставка розповідає про мистецькі досягнення українців та їх творчість присвячену Україні.

З 20 серпня відділ абонементу запрошує переглянути книжкову виставку «Хай буде вільна Україна на всі віки, на всі часи!». Виставка розповідає про багатовікову історію виникнення та становлення української держави.

 З 20 серпня у відділі мистецтв буде оформлена книжкова виставка «Наш земляк: Петро Тодоровський». Виставка присвячена 90-річчю від дня народження уродженця м. Бобринець,  українського і російського кінооператора, кінорежисера, сценариста та  композитора Петра Юхимовича Тодоровського.

Також до уваги наших користувачів:

Спробуйте себе у ролі письменника! Долучайтеся до інтернет-проекту «Надай простір власній фантазії – пиши історію разом з нами!» на сайті бібліотеки www.lib.kr.ua.Читайте початок історії та пишіть її продовження, створюючи разом з іншими дописувачами цікаву, захопливу історію. Найактивніші дописувачі будуть нагороджені призами та дипломами під час щорічного Фестивалю молодіжної книги на вулиці Дворцовій.

Триває запис на безкоштовні фотосесії в рамках фотопроекту «Скажи, яку книгу ти читаєш – я скажу, хто ти». Оберіть свою улюблену книгу, придумайте образ і приходьте до бібліотеки за гарними фотознімками.

 Триває акція всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійної акції та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

 Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар