Кіровоградець очолить Березівський район Одеської області

49-річний уродженець Кіровограда Геннадій Вадимович Заболотний переміг у конкурсі на посаду голови Березівської районної адміністрації. Про це повідомляє інформагентство “Траса Е-95” .

Геннадій Заболотний пройшов 4 етапи конкурсного відбору, затверджений Адміністрацією президента і чекає офіційного розпорядження Петра Порошенка. Нового керівника представив громадськості району член команди М. Саакашвілі Оліко Саканашвілі.

“Я вирішив йти з командою Михайла Саакашвілі і очолити райдержадміністрацію тому, що я за світле майбутнє нашої країни, оскільки не бачу життя своїх дітей за межами України, – сказав Геннадій Вадимович Заболотний. – Давно настав час працювати по-новому, більш сучасно”.

Він також розповів про свої плани на посади та головних пріоритетах. За його словами, влада не буде ні каральним мечем, ані гальмом, а стане помічником. “Я зроблю все, щоб сприяти розвитку району”, – заявив він.

Відзначимо, що новий глава Березовської РДА після закінчення вузу все життя займався бізнесом. Був депутатом Кіровоградської обласної ради, членом виконавчого комітету м. Кіровограда. Є президентом Федерації легкої атлетики Кіровоградської області. Одружений, має трьох дітей.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар