У Ковалівському парку влаштували концерт на підтримку воїнів АТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
????????????????????????????????????

Вчора ввечері майданчик літнього театру у Ковалівському парку зібрав патріотичних мешканців Кіровограда, які вкотре вирішили підтримати військових-земляків.

З цією метою тайм клуб “Берлога”, волонтерська організація “Серця матерів Кіровоградщини” і Всеукраїнська громадянська організація “Українська Варта” влаштували благодійний концерт за участі місцевої талановитої молоді, а також розгорнули благодійний ярмарок з виробами ручної роботи, іграшками і різними смаколиками.

Тут же вже традиційно плели маскувальні сітки і робили патріотичний боді-арт.

Як розповіла Першій електронній волонтер Інна Колпак, таким чином волонтери хотіли не лише підтримати солдатів, а й нагадати кіровоградцям, що в країні досі йде війна і щодня тисячі українських військових ризикують своїм життям, захищаючи народ і суверенітет України.

На заклики волонтерів підтримати армію відгукнулися самі ж волонтери і ще близько сорока людей, половина з яких – військові з 17 і 34 батальйонів, 3-го полку СпП. Мабуть, кіровоградці дійсно звикли до війни, до необхідності допомагати армії, до новин про смерті і втрати. Але з такою звичкою перемогу не наблизити.

Нагадаємо, всі кошти, виручені під час ярмарку і концерту, підуть на підтримку та реабілітацію учасників АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар