Кіровоградська міліція здала кров для малюка, який отримав 50% опіків

Маленький Ігор, якому не виповнився і двох років, ледве не загинув внаслідок загоряння автомобіля. Дитині пощастило вижити. Його родина звернулася через журналістів до усіх, хто міг би здати для хлопчика кров. На прохання про допомогу відгукнулися правоохоронці.

Про день, який практично розділив її життя на «до» та «після», з невимовним болем у очах згадує мама хлопчика Яра Аломарі. Жінка пригадує, як все сталося, як її чоловік кинувся рятувати з полум’я свою дитину, як зраділа, коли дізналася, що її синочок вижив, та щасливого закінчення цієї історії малюку ще доведеться зачекати.

Лікарі констатували у дитини 50 відсотків опіків тіла. Він поки перебуває в реанімаційному відділенні Кіровоградської обласної лікарні та щоденно потребує компонентів крові – повідомляють Першій електронній у прес-службі УМВС у Кіровоградській області.

Очільник Кіровоградської міліції разом з колегами вирішив допомогти дитині. Того ж дня мамі хлопчика зателефонували, а на Кіровоградській обласній станції переливання крові, враховуючи особливий випадок, згодилися прийняти донорів без черги.

“Просто упевнений у тому, що з хлопчиком буде все добре. Прийшли підтримати його сьогодні, та, якщо знадобиться, прийдемо знову. Нехай одужує і буде здоровим. Ми бажаємо йому, аби це відбулося якнайшвидше”, – зазначає Сергій Кондрашенко.

Небагатослівною була і мама хлопчика. Яра вже третю добу практично живе під дверима реанімації. Розповідає, що бачила синочка лише кілька разів і то, в цей час він перебував у медикаментозному сні, аби менше страждав від пекучого болю.

“Я щиро дякую усім тим людям, які не залишилися байдужими до нашої біди. Нехай їм повернуться сторицею їх добрі справи. Я безмежно вдячна за допомогу моєму хлопчику”, – говорить Яра.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар