Талановиті діти Олександрівщини відпочивають у Польщі

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Двадцять творчообдарованих дітей у віці від 13 до 16 років з Олександрівського району відпочивають у гміні Колодзко Нижньосілезького воєводства Республіки Польща. 

Про це кореспонденту Першої електронної газети повідомив голова Благодійного фонду “Кіровоградщина: ХХІ століття” Микола Шевченко.

Він розповів, що ця поїздка олександрівських дітей стала можливою завдяки спільному проекту “Без кордонів – об’єднуючи традиції” фонду та відділу кільтури, спорту та відпочинку гміни.

Нижньосілезьке воєводство, якому належить гміна, повністю оплатило дванадцятиденне перебування (проживання у сучасному готелі, харчування) юних жителів Олександрівки, Лісового, Несваткового та Михайлівки, забезпечило культурними та спортивними програмами. До того ж, взяло на себе витрати за проїзд безпосередньо з Олександрівки через Київ і Вроцлав до польського села Зеленци.

Українські хлопчики та дівчатка відпочивають разом з своїми польськими однолітками. Разом вони побували на численних екскурсіях, гарно провели час в аквопарку, вдало пройшли сплав на байдарках гірською річкою (і це вперше в житті!), гідно продемонстрували свої таланти перед місцевими жителями.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар