Кіровоградська “Зірка” завтра гратиме з “Сумами”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У суботу, 15 серпня, кіровоградська команда на виїзді зіграє проти ПФК «Суми». А вже за тиждень після цього матчу, гравці «Зірки» в рамках 1/16 фіналу Кубку України прийматимуть львівські «Карпати», які наразі займають 3-е місце у турнірній таблиці Прем’єр-ліги. Тому для футбольного клубу «Зірка» суботній матч є свого роду генеральною репетицією перед кубковим протистоянням.

До матчу з «Сумами» кіровоградці підходять у хорошому настрої. У попередньому турі вони на власному полі переграли ФК «Черкаський Дніпро» (2:0), таким чином здобувши першу перемогу у новому сезоні. Ще напередодні того матчу, президент ФК «Зірка» Максим Березкін зазначив – поєдинок проти черкаської команди має розставити усі крапки над «і». Адже втративши очки у перших двох турах, кіровоградцям будь-що треба було обігравати «Черкаський Дніпро», аби довести, що поразка 1:2 від ФК «Оболонь-Бровар» та нічия із «Гірником-Спорт» – лише неприємний збіг обставин.

У схожій ситуації опинилися і суперники кіровоградців – ПФК «Суми». У першому турі сумчани на виїзді зіграли 2:2 із «Полтавою», а у другому розписали суху нічию із харківським «Геліосом». І лише у третьому турі їх нарешті «прорвало». У Тернополі вони розгромили місцеву «Ниву» – 0:4.

Тому матч між ПФК «Суми» та ФК «Зірка» обіцяє бути цікавим та безкомпромісним. Тим паче, для обох команд – це генеральна репетиція перед Кубком України. Щоправда, сумчанам в 1/16 фіналу Кубку України дістався менш грізний суперник, аніж кіровоградцям – ФК «Оболонь-Бровар».

Євген Салтан для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар