Виробники світових брендів приїдуть у Кіровоград на агропромислову “тусовку”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На три дні Кіровоград стане центром агропромислового життя України міжнародного рівня. Щоб продемонструвати широкий асортимент продукції, а також останні новинки Кіровоградщину відвідають представники провідних світових виробників сільськогосподарської техніки Європи та США та аграрії з усіх куточків України. З 1 по 3 жовтня на агропромисловій виставці “АгроЕкспо-2015” кіровоградці зможуть стати свідками цієї події.

Про це повідомив представник оргкомітету виставки ‒ генеральний директор Асоціації виробників техніки та обладнання для АПК “Украгромаш” Юрій Демець.

 За його словами, вже сформований певний пул постійних компаній-учасниць світових брендів, всеукраїнських галузевих асоціацій та аграріїв з усіх регіонів України, що перетворює “АгроЕкспо” на своєрідну агропромислову “тусовку”.

‒ На “Агроекспо” представлять продукцію глобальні компанії. Це, наприклад, і John Deere, і AGCO, і концерн CNH (до якого входять компанії Сase IH та New Holland), а також Vaderstad, Versatile, Lemken та багато інших, ‒ каже Юрій Демець.

 Нагадаємо, що Національна агропромислова виставка “Агроекспо-2015” пройде з 1 по 3 жовтня в Кіровограді. Для всіх відвідувачів та учасників, як і в попередні роки, будуть працювати численні пункти громадського харчування з широким асортиментом і прийнятними цінами. Пройде і традиційний «Покровський ярмарок». Більш детально з новинами виставки можна ознайомитись на офіційному сайті www.ukragroexpo.com.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар