Олександрійці доставили гуманітарну допомогу чотирьом батальйонам (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Волонтер Центрального ринку міста Олександрія, члени громадського формування «Славутич» Світлана та Микола доправили допомогу в зону проведення антитерористичної операції. Побували волонтери в Курахово і Мар’янці, Очеретино, Горлівці та Попасній, в Троїцькому.

Привезли олександрійці допомогу для 20-го, 28-го, 30-го та 34-го батальйонів. Все необхідне для бійців цих підрозділів навіть не помістилось в мікроавтобус, тому довелось везти причепом, адже тільки продуктів харчування було цілих чотири тони. А крім цього волонтери відвезли 35 блоків цигарок, декілька ящиків пластин «Раптор» для захисту від комах, мішок цукру, 50 літрів олії та 500 кілограмів круп різного сорту. Кошти для організації поїздки волонтерам передав голова Олександрійської РДА Андрій Коломійцев.

– Зустрічали нас радісно, з привітаннями та побажаннями до людей, які допомагають їм. Передавали всім привіти, дуже щиро дякували. Можу сказати одне, туди летіла на крилах, а звідтіля на ще більших. Зараз емоції просто переповнюють, звичайно хотілось побути там, з нашими військовими якомога довше, шкода, часу замало. Я бачила щирі, добрі посмішки. Нас всі дуже чекали, навіть не спали, це так приємно, це просто надихає. – розповіла Світлана Небесна.

На питання про подальші плани Світлана з посмішкою відповідає, що далі знову в бій, знову на передову, лиш потрібно зібрати допомогу для наших захисників.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар