У Маловисківському районі в багатоквартирному будинку вибухнув газ (ДОПОВНЕНО, ФОТО)

Вибух газової суміші з газового балону (орієнтовно) в двокімнатній квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку стався в Плетеному Ташлику Маловисківського району вчора, 6 вересня.

У квартирі, де стався вибух, пошкоджені віконні рами, вхідні й міжкімнатні двері та міжквартирну перегородку з помешканням в іншому під’їзді площею 15 м кв. Загалом внаслідок вибуху пошкоджено 8 квартир.

Крім того, у результаті вибуху травмувалися троє людей: жінка 1968 р.н., яка перебувала у квартирі, де стався вибух та зазнала опіків обличчя, жінка 1960 р.н., яка під час вибуху перебувала у сусідній квартирі в іншому під’їзді та мешканка будинку 1986 р.н. Травмованих госпіталізовано до Маловисківської ЦРЛ.

За попередньою інформацією, на балоні був знятий редуктор і вибух стався під час запалювання газу мешканкою квартири.

Прибувши на місце події, рятувальники винесли з приміщення балон, щоб запобігти пожежі.

Цього самого дня відбулося позачергове виїзне засідання постійної районної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій. На сьогодні також заплановано приїзд фахівців ПрАТ «Проектно-вишукувальний інститут «Кіровоградагропроект» для проведення обстеження будинку стосовно подальшої експлуатації будівлі та завданої шкоди.

За матеріалами прес-служби управління ДСНС в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар