На Кіровоградщині переселенців навчають як відкрити власну справу

Вчора, 11 серпня в Кіровограді розпочались тренінги  для вимушено переселених осіб  в рамках проекту від «Ідеї до успіху», який реалізує в нашій області Громадська організація “Територія успіху” в партнерстві з Кіровоградським обласним Центром зайнятості.  

Ця програма дає шанс переселенцям розпочати життя на новому місці, якнайшвидше адаптуватись і не залежати від державних виплат. Зареєстровані учасники пройдуть обов’язкове дводенне навчання разом з досвідченим тренером і практикуючим бізнесменом Юлією Шкурупій, після чого повинні будуть написати свій бізнес план і захистити його. Міжнародна організація з міграції  профінансує найвдаліші проекти. Кошти (від 500 до 800$) будуть виділені на закупку обладнання і витратних матеріалів або на професійні навчальні курси.

13-14 серпня аналогічний  тренінг відбудеться  в м. Олександрія (група для мешканців міста Олександрія, Олександрійського району та близьких районів).

Проект ”Від ідеї до успіху” реалізується в рамках в проекту «Негайна допомога внутрішньо переміщеним особам (ВПО) в Україні», якій впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансової підтримки уряду Канади.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар