Інгульській шахті не дозволили підняти вдвічі вартість води для жителів Завадівки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Пропозиція про підвищення більш, ніж удвічі – з 5,5 грн за метр кубічний води до 12 грн, тарифу на водопостачання Інгулською шахтою мікрорайону Завадівка, членами кіровоградського виконкому не було підтримано.

В.о. начальника Інгульської шахти Валерій Євдокимов під час засідання міськвиконкому зазначив, що ціна води наразі не покриває витрат підприємства на надання таких послуг.

Зі свого боку член виконкому Сергій Запорожан заявив, що Інгульська шахта веде себе соціально безвідповідально, адже маючи прибутки, які складають сотні мільйонів гривень на місяць і наносячи протягом 50 років екологічну шкоду місту, пропонує встановити вартість води вищу, ніж у інших районах міста. В.о. начальника Інгульської шахти зі свого боку заявив, що жодної шкоди і місту, і мікрорайону Завадівка зокрема, уранова шахта не несе.

Жоден з присутніх членів виконкому проект цього рішення не підтримав. Наразі вартість кубометру води для жителів Завадівки не змінилася.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар