Маловисківщина співпрацюватиме з заходом – підписано угоду

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Представники Маловисківської райради Кіровоградської області та Сторожинецької райради  Чернівецької області уклали угоду про співпрацю в економічній, соціальній, культурній та освітянській сферах.

Підписання документу відбулося під час виїзного засідання Координаційної ради при голові Маловисківської райради на Буковину – повідомив кореспондент Першої електронної газети.

За словами   організатора поїздки – голови Маловисківської райради Світлани Сосновської,   до цього маловищани з метою обміну досвідом вже відвідували  Вінницю, Полтавську область і Кіровоградський район . Тепер же   вирішили   подивитися, як працює самоврядування і виконавча влада на заході країни.

«Поїздка тривала три дні. За цей час члени нашої делегації  побачили, як продуктивно працюють   буковинські колеги, виконуючи завдання програм розвитку  своїх територій. І хоча  відмінності таки помітні  і по багатьох напрямках роботи   ми ще не маємо таких здобутків,  будемо працювати і готуватися до відповідного прийому гостей із заходу.  Також сподіваємось, що подальша співпраця між двома територіями буде на користь обом громадам», –  зазначила Сосновська.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар